Beretning De Glade Bowlere 2020.

Man kan vel sige at næsten en sæson gik. – Den blev ikke som sæsoner er flest.

Store Mette lukkede os ned 11.03.20, det betød at vores sæson også afsluttede der.

Der var selvfølgelig flere beskeder løbende fra Hallen – lidt nervøst i starten – men man kunne næsten læse mellem linnierne, at der kom et lettelsens tryk, da der også kom nogle økonomiske tiltag, der gjorde, at hallen kunne leve videre – Rødovre Centrum var også i denne forbindelse meget large, idet de ikke opkrævede husleje i nedlukningsperioden – om der kommer en efterregning ved vi ikke endnu.

Den pludselige nedlukning betød også, at vores forskellige turneringer ikke blev afsluttet.

Bestyrelsen har besluttet, at vi ud fra de omgange der er blevet spillet, regner placeringerne ud, både mesterskaber og de røde tal. Pokalturneringer blev ikke færdigspillet, men det klarer vi nok her i september, inden vi starter nyt pokalspil.

Offentliggørelse og præmieoverrækkelse bliver ifm. julefrokosten – hvis vi får lov til at holde den – og under hvilke omstændigheder den kan afvikles.

Vi besluttede også at året ”medlem” ikke udpeges i sæson 19/20.

Vores venskabsklubber nåede vi kampe mod Senior Bowl i Roskilde og Valby, både ude og hjemme, men kampen ”ude” mod Centrum Bowl her blev udskudt og er endnu ikke fastlagt.

Jeg har talt med Senior Bowl, Roskilde og vi blev enige om at tale sammen, sidst på året.

Da der netop er sket stramninger om forsamling mv. her i området, skal vi nok ikke regne med kampe før efter nytår??

Vi nåede da at afholde vores julekomsammen under de sædvanlige hyggelige former, hvorimod sæsonafslutningen ikke kunne gennemføres. Vi håber vi kan gennemføre begge i denne sæson, men måske under andre vilkår – vi må høre hvad Mette siger.

Vores nye hjemmeside har fået nyt udseende, så brug den - jeg kan kun sige, hvis i vil vide noget, så benyt den. – tak for det gode arbejde Linda og Maria

Bestyrelsen har som sædvanlig holdt så få formelle møder som muligt, vi klarer som sædvanlig mange spørgsmål på spilledagen, hvor vi mødes.

Husk at skaffe flere medlemmer – det er vores alles ansvar.

Vi har desværre haft indbrud hos kassereren, hvilket indebar, at vi mistede ca. 10.000, kr. i år, derfor opfordrer vi medlemmerne til at betale via netbank, som de fleste kan – er der nogle enkelte der ikke kan, klarer vi det også.

Stor tak til bestyrelsen for det gode og konstruktive samarbejde i specielt den i de vanskelige måneder hvor vi ikke kunne ses – vi fandt ud af at meget kan klares på mail.